Skip to content

کابل و داکت کشی شبکه

کابل کشی شبکه

کابل کشی شبکه عبارت است از نصب کابل شبکه بین نود های کاربران، تجهیزات شبکه و سوییچ ها و سایر موارد قرار گرفته در شبکه که دارای پورت شبکه می باشند. پایداری یک شبکه کامپیوتری در قدم اول وابسته به بستر غیر فعال شبکه می باشد. کابل کشی شبکه دارای استاندارد ها و قواعد مخصوص به خود می باشد که اثر خود را در سرعت ارتباط و طول عمر شبکه تا قطع کامل ارتباط به شدت نشان می دهد. ارتباط بین دوربین های مدار بسته تا سوییچ ،  کامپیوترها تا سوییچ و یا پرینترهای تحت شبکه تا سوییچ  مثالی از کابل کشی در ساختمان ها و فضاها میباشد.

استانداردهای کابل کشی

استفاده از کابل مناسب برای محیط کابل کشی، طول مسیر کابل کشی، میزان افت نیرو، پهنای باند مورد نیاز، رعایت میزان خمیدگی کابل، ایمن سازی کابل کشی نسبت به نویز پذیری، استفاده از سوکت های استاندارد و … از جمله موارد مهم در کابل کشی شبکه می باشند که کاملا از سمت کارشناسان ما رعایت می شوند.

داکت کشی شبکه

داکت و ترانک محفظه‌های پوششی هستند که جنس آن‌ها معمولا از PVC است. داکت ها دارای درب و به منظور قرار گرفتن کابل ها درون آن ها مورد استفاده قرار می گیرند. عموما سیم ها و کابل هایی که در سیستم روکار استفاده می‌شوند در این محفظه‌ها قرار می‌گیرند تا خطر برق‌گرفتگی و قطع شدن آن ها کاهش پیدا کند. معمولا از داکت به منظور عبور کابل دوربین مدار بسته، برق، تلفن، کابل شبکه، و انواع سیم و کابل استفاده می شود که موجب حفاظت و زیبایی کار می شود.

برخی گمان می کنند که از داکت کشی صرفاً برای راه اندازی و سیم کشی شبکه‌های کامپیوتری انجام می‌شود در حالی که چنین نیست و در بسیاری از محل های تجاری و حتی مسکونی که نیاز به سیم کشی یا کابل کشی برای موارد مختلفی مثل خط تلفن جدید، باکس سانترال یا ویدئو پروجکشن بوجود می‌آید؛ برقراری ارتباط بین بخش های مختلف در کابل کشی بر عهده داکت هاست.

اهمیت داکت کشی شبکه

داکت کشی برای شبکه های کامپیوتری که در بستر کابل راه اندازی می شوند بسیار حائز اهمیت است، چرا که بستر کابلی باید از جهات مختلف ایمن باشد (حفاظت در برابر رطوبت، آفتاب، ساییدگی، پوسیدگی، له شدن، خمیدگی و …) لذا قبل از شروع کار کابل کشی باید محل کابل کشی را از طریق داکت کشی شبکه ایمن ساخت.